Cas Spijkers Academie

Beretrots zijn we, dat er op maandag studenten van de Cas Spijkers Academie in onze keuken staan. Uitgelezen kans om je week te beginnen met ‘n avontuurlijk etentje. “De jongens” (en daarmee bedoelde Cas Spijkers ook de meisjes) van deze hoog aangeschreven koksopleiding serveren hun 3-gangen topmenu voor slechts €25,- 

ACTIE! Op dit moment loopt er een actie dat je met twee personen kunt eten voor het spotprijsje van €30,- (dat is dus culinair genieten voor slechts €15,- per persoon. Heerlijk hè?)

RESERVEREN
We houden natuurlijk altijd graag rekening met je komst, maar in verband met het vooraf zorgvuldig samengestelde menu en de hoeveelheid beschikbare plaatsen waarderen we reserveren op CSA avonden extra.
De academie werkt dus zonder kaart en op vaste tijden, we zien je graag tussen 18:30 en 19:00 uur verschijnen. Vegetariërs (of andere speciale dieetwensen) en reserveringen kun je doorgeven via telefoonnummer 0485- 57 49 19.

X
Cas Spijkers Academie

Over de Cas Spijkers Academie

De studenten worden opgeleid onder het waakzaam oog van de beste koks en zijn naast hun intensieve training aan de CSA al werkzaam in het restaurantwezen. De kwaliteit van het menu is daarmee absoluut gewaarborgd, je gaat met een bijzonder culinaire ervaring naar huis.

De koksacademie voor culinair toptalent is onderdeel van ROC Nijmegen. De Weijer is daarmee een praktijkleerbedrijf van het ROC.

Alle ins&outs over de academie? Neem een kijkje op casspijkersacademie.nl. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over vestiging Boxmeer? Volg de CSA op de voet via hun Facebook of Twitter.

X