Escape Box

Jullie komen gezellig bij elkaar bij De Weijer. Plots wordt er een mysterieuze koffer voor jullie op tafel gezet. Een filmpje start en The Mask verschijnt in beeld. Zijn jullie klaar om een spelletje te spelen met hem? De koffer wordt geopend en een timer begint te lopen. De koffer blijkt een heuse bomkoffer in de vorm van een Escape Box te zijn met games, puzzels en raadsels. Los snel de Escape Box op voordat de bomkoffer ontploft.

Gaan jullie de uitdaging aan met een kleine of grote groep? De bezorger zorgt voor genoeg Escape Boxen voor ieder gezelschap.

 

Belangrijke informatie  

  • Vanaf €29,50 per persoon. 
  • Vanaf 15 personen. 
  • Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk. 

 

Extra informatie 

Jullie gaan in teams van 4 tot 5 personen The Mask verslaan. Voor ieder team is er een eigen Escape Box. Blijf geconcentreerd, na 90 minuten zal de bomkoffer ontploffen. De tijd zal pas stoppen met tikken wanneer alle spellen worden voltooid. Zijn jullie scherp en slim genoeg om The Mask te verslaan?

Een spannende teambuilding activiteit is dit zeker. Tijdens het spel begeleidt The Mask jullie met cryptische hints. Blijf goed opletten, maar niet te kritisch, want daar is geen tijd voor. Zorg dat de bom niet gaat barsten!

Tip 

Genoeg spanning gehad? Tijd voor ontspanning met een heerlijke lunch, diner of borrel bij De Weijer.

Wil je liever een andere activiteit? Ontdek alle mogelijkheden bij Uitjesbazen

 

Interesse?

Neem contact met ons op middels het invullen van ons contactformulier of stuur een mail naar info@deweijer.nl .