Moordspel aan tafel

Jullie zitten rustig aan tafel in De Weijer. Maar dan… Rechercheur Wout Boefs staat ineens voor jullie neus. Hij heeft dringend hulp nodig. Het is chaos in het kleine stadje Blüdhaven. De burgemeester is op een vreselijke manier vermoord. Er zijn al 10 verdachten gevonden, maar kunnen jullie de moordenaar vinden? De tijd tikt… Los snel de bloedstollende moordzaak op en zorg dat de moordenaar achter slot en grendel verdwijnt.

Een kleine of grote groep detectives, alle hulp is welkom. Rechercheur Boefs zorgt voor genoeg koffers met aanwijzingen en bewijsmateriaal.
 

Belangrijke informatie  

  • Vanaf €29,50 per persoon. 
  • Vanaf 15 personen. 
  • Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk. 

 

Extra informatie 

De teams met detectives worden opgesplitst in groepen van 5 tot 6 personen. Voor elke groep is een koffer met bewijsmateriaal. Rechercheur Boefs is op zoek naar de moordenaar, het moordwapen en het motief. Lukt het jullie om binnen 90 minuten de moordzaak op te lossen?

De spanning is om te snijden. De perfecte uitdaging voor jullie teambuilding activiteit. Lukt het jullie om goed samen te werken en te communiceren onder tijdsdruk? Rechercheur Boefs hoopt van wel. Alleen op deze manier kunnen jullie de moordzaak oplossen.

Tip 

Van alle spanning krijgen jullie natuurlijk ook honger. Het moordspel is perfect om te combineren met een heerlijke lunch, diner of borrel bij De Weijer.

Past een andere activiteit beter bij jullie? Bekijk alle mogelijkheden bij Uitjesbazen!

Interesse?

Neem contact met ons op via ons contactformulier of door te mailen naar info@deweijer.nl .