VR Teambuilding - The Bomb

Jullie bedrijfsuitje bij De Weijer zit bomvol verrassingen. Maar weten jullie de VR bommen ook uit te schakelen? Eén speler zet de bril op en ziet de bom in het beeld springen. De tijdsdruk gaat nu echt beginnen. De andere spelers hebben de mysterieuze handleiding. Blijf goed samenwerken om de bom te ontmantelen. De spanning is om te snijden…

Bij De Weijer is ieder gezelschap mogelijk. Ook voor grote groepen komen wij met een bomvolle tas met VR brillen. Zo kan iedereen de uitdaging aan gaan.

 

Belangrijke informatie  

  • Vanaf €29,50 per persoon. 
  • Vanaf 15 personen. 
  • Duur: 1,5 uur, op ieder tijdstip mogelijk. 

 

Extra informatie 


Jullie gaan de strijd met elkaar aan in teams van 4 tot 5 personen. Voor ieder team is een eigen VR bril. Eén teamlid zet de bril op, de andere teamleden geven alle belangrijke informatie door om de bom uit te schakelen. Iedere bom ontploft na 5 minuten, van makkelijke tot moeilijke bommen. Dus schiet maar op!

Zijn jullie wel stressbestendig? Blijf goed communiceren om alle bommen te ontmantelen. Goed lezen, communiceren en geduldig blijven is essentieel. Anders loopt dit uitje iets té knallend af.

Tip 


Willen jullie het bedrijfsuitje nóg explosiever laten eindigen? Combineer dan de VR Teambuilding met een lunch, diner of borrel bij De Weijer.

Liever een andere passende activiteit? Ontdek alle mogelijkheden bij Uitjesbazen

 

Interesse?

Neem contact met ons op middels ons contactformulier of stuur een mail naar info@deweijer.nl .