Klassiek Ochtendconcert
ZO06JUN

Cultuur & Cappuccino Klassiek Ochtendconcert

***************************Onder voorbehoud*****************************************

Vanwege de huidige maatregelen is het nog niet zeker of deze voorstelling door kan gaan. Zodra het zeker is dat deze voorstelling kan plaatsvinden kunnen er kaarten worden besteld.

Excuses voor het ongemak

******************************************************************************************

Begin je zondag goed, met een heerlijke Cultuur & Cappuccino!

Iedere eerste zondagochtend van de maand een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in De Weijer. De musici voor deze reeks worden zorgvuldig geselecteerd door Prof. Boguslaw Jan Strobel, verbonden aan het conservatorium van Kleve.

Voorheen was de inloop vrij, maar vanwege de Corona-maatregelen en de beperkte capaciteit word je verzocht een kaartje vooraf te kopen. De ticketbijdrage is € 1,00 als tegemoetkoming voor de administratiekosten en corona-maatregelen. Dank je wel voor je begrip.

Een vrije gift wordt warm gewaardeerd en komt direct ten goede aan de musicus van dienst.

Zoals u ziet is de ticketprijs verhoogd van € 1,00 naar € 7,50. De reden hiervoor is dat er te veel mensen die wel een ticket hebben niet komen opdagen (no-shows), terwijl anderen achter het net vissen.

Ook hebben we geconstateerd dat sommige bezoekers geen bijdrage willen of kunnen leveren, terwijl de artiest van deze bijdrage afhankelijk is.

Met de lage capaciteit van 2 keer 30 bezoekers geeft dit ons aanleiding om -in het belang van onze artiesten- toch weer entrée te heffen. We rekenen op uw begrip.

Tickets kopen
Datum Zondag 06 juni 2021
Prijs (regulier) € 7,50
Aanvang voorstelling 12:30