BlacKKKlansman
DO11JUN

Filmhuis BlacKKKlansman

Het Filmhuis gaat weer van start én het is mogelijk om een heus abonnement te nemen: wanneer je voor alle 12 films gaat krijg je er maar liefst 2 gratis!

Het filmabonnement is verkrijgbaar aan de receptie vanaf 11 juni, maar via de website kan het natuurlijk ook (graag zelfs). De korting wordt online meteen verrekend wanneer je alle twaalf films afneemt. Je kunt het abonnement verkrijgen tot aan de eerste film, op 12 september 2019. 

BLACKKKLANSMAN 
De nieuwe komedie van Spike Lee (Do the Right Thing, 25th Hour), waarin een zwarte agent weet te infiltreren bij de Klu Klux Klan.

In het Colorado van 1979 meldt Ron Stallworth (John David Washington) zich als eerste Afro-Amerikaanse agent bij de Colorado Springs Police Department. Na een moeizame start wordt hij ingezet als undercoveragent en lukt het hem om op eigen houtje (telefonisch) contact te leggen met de lokale afdeling van de Ku Klux Klan.

Alleen wanneer de gevaarlijke club vol racistische idioten Ron in levende lijve wil ontmoeten, neemt Stallworths joodse collega Flip Zimmerman (Adam Driver) de honneurs waar.

"Even bijtend als grappig"
VPRO Cinema ★★★★

Tickets kopen
Datum Donderdag 11 juni 2020
Prijs (regulier) € 9,50
Aanvang voorstelling 20:15