Erg Heel
ZA16MRT

Stefano Keizers Erg Heel

Het debuut van Stefano Keizers mócht niet in ons aanbod ontbreken dit jaar. Waarom? Daarvoor verwijzen wij graag naar de 5 sterren en de klinkende woorden in NRC: “Erg Heel is het meest indrukwekkende cabaretdebuut in jaren en een van de beste voorstellingen van dit seizoen.”

Tijdens de finalistentournee van het AKF liet deze jonge cabaretier complete zalen in verwarring achter (zo ook de onze) en sleepte hij de Wim Sonneveldprijs in de wacht. Nu staat hij in de theaters met zijn eerste avondvullende show, die de gemoederen nog meer zal beroeren.

Stefano Keizers ontregelt. In het tv-programma De Slimste Mens ontpopte hij zich tot een wolf in clownskleren en schopte hij het tot de finale. Maar wie is Stefano Keizers? Waar komt hij vandaan? Wat deed hij in een vorig leven? Ieder antwoord levert nieuwe vragen op. Met een brede grijns danst Keizers over alle grenzen heen. Hij charmeert zijn publiek als een ware entertainer, maar wees gewaarschuwd; in Erg Heel is alles misschien mogelijk, maar niets wat het lijkt.

“Erg Heel is het meest indrukwekkende cabaretdebuut in jaren en een van de beste voorstellingen van dit seizoen.”
NRC ★★★★★

“Meesterlijk anti-cabaret”
“Wie wat wil meemaken, spoedt zich naar het theater”

Trouw 

“Wat een mafketel.”
Volkskrant ★★★ 

“Ongekend radicaal”
Theaterkrant ★★★★ 

“een saboteur als Keizers kan in het theater niet genoeg worden gekoesterd” 
Algemeen Dagblad 

 

Tickets kopen
Datum Zaterdag 16 maart 2019
Prijs (regulier) € 18,50
Aanvang voorstelling 20:15