Eten & Drinken

Eten en drinken, daar houden wij van. Bij De Weijer kun je daarom ook altijd terecht voor een heerljke kopje koffie, een verrassende lunch of die welverdiende borrel. 

Natuurlijk verzorgen wij daarnaast al te graag verschillende arrangementen voor groepen en partijen. 

Restaurant de Heerlijkheid Boxmeer

Het restaurant is een heerlijke plek binnen De Weijer. In een prachtige ambiance ben je altijd verzekerd van een bijzonder bord op tafel. De keuken staat onder de ambitieze leiding van onze chef Martijn ten Brinke en dat proef je, maar dat zie je ook. Hij serveert originele gerechten met een Franse inslag en steekt liefde in de beste smaakbeleving en uitstraling. Voor zijn menu kun je terecht op de website van De Heerlijkheid, of hier direct online reserveren. Elk gerecht kost €11,-. 

Wegens succes vast op de kaart: het 8 gangen Proeverijmenu voor slechts €50,-

We serveren een heerlijk theatermenu van twee gerechten (naar wens uit te breiden), frites en iets lekkers toe voor €25,-. Alleen te bestellen in combinatie met het ticket voor een theater-, film-, of muziekvoorstelling. 

Theatercafé

In ons Theatercafé kun je altijd terecht voor een goed gesprek, een goed glas wijn, een schaterlach of een lekkere hap. Het café is een huiselijke en knusse plek, dus voel je welkom en plof lekker neer. Zorgen wij voor de rest. 

Hieronder vind je onze menukaart én onze lunchkaart.

Lunch- en dinerbuffetten 

Onze chef Martijn ten Brinke denkt graag mee over een dinerbuffet dat helemaal aansluit bij jouw wensen. Voor lunchbuffetten kun je denken aan de mogelijkheden zoals beschreven in het document hieronder. 

Kookstudio 

De Weijer beschikt trouwens ook nog over een geweldige kookstudio en dus de mogelijkheid om lekker zelf iets moois op tafel te toveren. Vanaf februari gaan we er kookworkshops geven! Klik daarvoor hier