Restaurant De Weijer

Eten en drinken, daar houden wij van. Bij De Weijer kun je daarom ook altijd terecht voor een kopje koffie, wat lekkers te eten of die welverdiende borrel. Reserveer rechts direct online voor ons restaurant of bel ons

Natuurlijk verzorgen wij daarnaast al te graag verschillende arrangementen voor groepen en partijen. 

Restaurant De Weijer 

Het restaurant is een heerlijke plek binnen De Weijer. In een prachtige ambiance ben je altijd verzekerd van een bijzonder bord op tafel, we serveren originele en trendy gerechten (check hier het menu!)

We zijn woensdag tot en met zaterdag geopend, op de andere dagen van de week kijken we in overleg met plezier of we je van dienst kunnen zijn en als er een theatervoorstelling is, gaan wij extra open om je te kunnen voorzien van een overheerlijik theatermenu. 

Dat theatermenu van twee gerechten, frites en iets lekkers met koffie toe voor €25,- kun je overigens ALTIJD bestellen, ook wanneer er geen voorstelling op het programma staat. 

Theatercafé

In ons Theatercafé kun je terecht voor een goed gesprek, een goed glas wijn, een schaterlach of een lekkere hap, zoals bijvoorbeeld onze lunchplank voor €8,50 of van alles lekkers voor bij de borrel. Het café is een huiselijke en knusse plek, dus voel je welkom en plof lekker neer. Zorgen wij voor de rest. 

Lunch- en dinerbuffetten 

Ons keukenteam denkt graag mee over een dinerbuffet dat helemaal aansluit bij jouw wensen. Voor lunchbuffetten vanaf 12 personen kun je denken aan de mogelijkheden zoals beschreven in het document hieronder. 

Kookstudio 

De Weijer beschikt trouwens ook nog over een geweldige kookstudio en dus de mogelijkheid om zelf iets moois op tafel te toveren. 

Direct reserveren

Restaurant De Weijer Restaurant De Weijer