Klassiek Ochtendconcert
ZO04OKT

Cultuur & Cappuccino Klassiek Ochtendconcert

Cultuur & Cappuccino

Begin je zondag goed, met een heerlijke Cultuur & Cappuccino!

Iedere eerste zondagochtend van de maand een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in De Weijer. De musici voor deze reeks worden zorgvuldig geselecteerd door Prof. Boguslaw Jan Strobel, verbonden aan het conservatorium van Kleve.

Voorheen was de inloop vrij, maar vanwege de Corona-maatregelen en de beperkte capaciteit word je verzocht een kaartje vooraf te kopen. De ticketbijdrage is € 1,00 als tegemoetkoming voor de administratiekosten en corona-maatregelen. Dank je wel voor je begrip.

Een vrije gift wordt warm gewaardeerd en komt direct ten goede aan de musicus van dienst. 

Nicole Rudi

Het wonderkind van weleer is inmiddels een begaafd en veelgevraagd pianiste.

Nicole heeft een prachtige aanslag en weet de stiltes tussen de verschillende passage als muziek tot u door te laten dringen. Voeg daarbij nog haar technische begaafdheid en u zult een onvergetelijk concert beleven.

Als "pianiste met speelse diepgang" wordt Nicole Rudi door de pers geroemd om haar expressieve en diepgevoelde interpretaties. 'Haar horen is een ervaring', schrijft het Wolfsburg-nieuws.

Als veelgevraagd pianiste en kamermuziekpartner zal Nicole Rudi in 2021 optreden in Europa (Duitsland, Polen, Oostenrijk, Nederland, Italië, Oekraïne en Litouwen) en in Azië, Shanghai (CHN).

Nicole kreeg belangrijke impulsen van beroemde mensen als Oxana Yablonskaya, Gilead Mishory, Bernd Glemser, Piotr Paleczny, Bernd Goetzke en Paul Badura-Skoda.

Zij speelt voor u stukken van Mozart, Chopin, Kabalewski, Janácek en Rachmaninow.

Uitverkocht
Datum Zondag 04 oktober 2020
Prijs (regulier) € 1,00
Aanvang voorstelling 11:00