Welkom in Bistro de Weijer

Onze chef Martijn ten Brinke

Geniet van de bijzondere en uitgesproken smaken van Martijn ten Brinke; pupil van Cas Spijkers en een ervaren chef die de afgelopen 10 jaar kookte op Michelin niveau. Al deze ervaring neemt hij mee naar Theater De Weijer in Boxmeer. Chef Martijn vindt een gerecht echt goed wanneer de smaken leven; zowel uitgesproken als verfijnd, perfect in balans. Zijn kookstijl is modern met een klassiek Franse basis. Hij gebruikt graag internationale smaakmakers in combinatie met Nederlandse ingrediënten.

Toelichting Menu

De menukaart is met zorg door Martijn samengesteld, een selectie uit zijn favoriete gerechten. Zoals je misschien kan zien, zijn het gerechten met invloeden uit veel eetculturen. De gerechten zijn vertaald naar een bistro concept, dat betekent gerechten die vers en à la minute bereid worden. De gerechten kunnen vaak snel geserveerd worden.

Keuzemenu’s

Als je meer gerechten wilt proeven, kan dat extra voordelig. Er kan gekozen worden voor een 3-, 4- of 5-gangen menu. Dan serveren we aan de hand van uw wensen gerechten van de kaart. De portionering van de gerechten wordt aangepast als u meer gerechten kiest, zodat je van alle gerechten kan genieten.

Reserveren

Ons restaurant is elke woensdag t/m zaterdag geopend vanaf 17.00 uur tot 21:00 (sluit keuken)
Reserveren kan via de website (pop-up). Reserveren voor grote groepen (vanaf 8 personen) kunt u door te mailen naar bistro@deweijer.nl.