De Rattenvanger
ZO05JAN

Ida van Dril en Michiel Schreuders De Rattenvanger

Wat zijn we blij dat deze voorstelling nog tourt! Misschien wel de mooiste kindervoorstelling die we tot nu toe in ons programma hebben gehad, alweer twee jaar geleden: De Rattenvanger! Barstensvol live muziek, poppenspel en humor.  

De rattenvanger van Hamelen wordt verteld door schoonmaakster Adelien en is een spannend en magisch sprookje over moed, verleiding en anders durven te zijn.
Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afgedankt afval maakt hij de mooiste dingen. Als er maar muziek uit komt. Van oud ijzer maakt hij een magische fluit. Zodra hij daarop speelt verzamelen alle ratten om naar hem te luisteren…  

Ida van Dril en Michiel Schreuders wonnen eerder met hun succesvolle voorstelling Joris en de draak Het Gouden Eitje van Theaterfestival De Parade.

“De instrumenten zijn, samen met het kundige (poppen)spel van Van Dril, zonder twijfel de sterren van de voorstelling.”
Theaterkrant ★★★★

“Theater waarin hilarische momenten afgewisseld worden met ontroering.”
“(…) door de unieke vorm van communiceren lukt het Ida en Michiel om de stampvolle zaal in Hoofddorp vanaf de eerste minuut ademloos te boeien.”

Musicalsites.nl 

“Hoe spannend en boeiend kan je een verhaal, of beter gezegd de moderne versie van de Rattenvanger van Hamelen, maken voor het hele gezin? Van Dril en Schreuders zijn daar bijzonder goed in geslaagd.”
“De muziekinstrumenten die zich op het toneel bevinden zijn (…)een staaltje van ongekende technische schoonheid.”​

Theaterparadijs ★★★★ 

Tickets kopen
Datum Zondag 05 januari 2020
Prijs (regulier) € 9,50
Aanvang voorstelling 14:00