ZA 09 FEB 2019

Micha Wertheim Try-out voor Voor alle duidelijkheid

Na een korte afwezigheid is Micha Wertheim terug op het cabaret podium. Zoveel is Duidelijk.

Wat ook duidelijk is, is dat we in duidelijke tijden leven. Het is steeds duidelijker wie de vijand is, en waar die zit. Het is ook duidelijk dat er fouten zijn gemaakt en wie de fouten heeft gemaakt is ook wel duidelijk. Nu de feiten duidelijk zijn wordt de oplossing ook steeds duidelijker. Maar voor alles echt helemaal duidelijk is, is er eerst nog: Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid. Met zijn try-out. 

Een duizelingwekkende voorstelling waarin hij het publiek op talloze manieren treitert, uitdaagt en op het verkeerde been zet. Onnavolgbaar en hilarisch. Fabelachtig mooi en uniek.”
De Volkskrant ★★★★★

Dit is een voorstelling waar je eindeloos op blijft kauwen. Chapeau.”
NRC ★★★★★ (over Voor Zichzelf)  

Geraffineerd kat-en-muisspel. Wertheim sart, treitert, tergt en daagt uit. Voor Zichzelf is zo duivels goed, dit moet je gewoon gaan zien.”
De Telegraaf ★★★★★ (over Voor Zichzelf)  

Micha maakt een uiterst geraffineerde voorstelling. Een briljant opgezette verhandeling over kunst, leugen en waarheid.”
Trouw ★★★★(over Voor Zichzelf)  

“Superieure Wertheim leidt publiek in zijn fuik. Deze idiote, ontregelende, treiterende en bizarre zoektocht naar zijn band met zijn publiek steekt fenomenaal in elkaar, kent briljante redeneringen, ontspoort magistraal en heeft een slot om te zoenen.”
Theaterkrant ★★★★★ (over Voor Zichzelf)  

"Micha Wertheim voor Zichzelf is een uitdagende, razendknap geconstrueerde zoektocht naar identiteit.”
Parool ★★★★ (over Voor Zichzelf)  

Tickets kopen
Datum Zaterdag 09 februari 2019
Prijs (regulier) € 19,50
Aanvang voorstelling 20:15