Bohemian Rhapsody


Op dit moment zijn er (nog) geen voorstellingen beschikbaar.
DO12SEP

Filmhuis Bohemian Rhapsody

Het Filmhuis gaat weer van start én het is mogelijk om een heus abonnement te nemen: wanneer je voor alle 12 films gaat krijg je er maar liefst 2 gratis!

Het filmabonnement is verkrijgbaar aan de receptie vanaf 11 juni, maar via de website kan het natuurlijk ook (graag zelfs). De korting wordt online meteen verrekend wanneer je alle twaalf films afneemt. Je kunt het abonnement verkrijgen tot aan de eerste film, op 12 september 2019. 

BOHEMIAN RHAPSODY 

Sinds de release in november 2018 heeft Bohemian Rhapsody een ongekend aantal bezoekers weten te bereiken. ‘The only thing more extraordinary than their music, is their story’. De film Bohemian Rhapsody volgt het uitzonderlijke verhaal van ’s werelds bekendste rockband en zanger Freddie Mercury (Rami Malek). Hij verbrijzelde stereotypes en groeide uit tot een van de meest legendarische performers van de twintigste eeuw. De film, genoemd naar een van Queens meest succesvolle popsongs, volgt zowel de opkomst van de band aan de hand van hun iconische nummers en revolutionaire geluid, als Mercury’s flamboyante levenswandel die de band bijna aan de rand van de afgrond bracht. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band ondanks zijn fysieke malaise naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. De film volgt netjes in de voetsporen van het succes van Queen; Bohemian Rhapsody is hard op weg om de succesvolste film aller tijden te worden, en was eerder al uitgeroepen tot de meest succesvolle film van 2018 in Nederland. 

Als we Freddie zien zingen, of het nu tijdens de repetities is of tijdens concerten, hóór je ook echt Freddie. Dat is te danken aan Mercury-imitator Marc Martel, die nauw met Malek (Rami Malek, red.) samenwerkte en alle partijen inzong op zijn bewegingen. Het resultaat is verbluffend."
Het Parool ★★★

"Tragiek ligt voortdurend op de loer in deze film, die suggereert dat de poplegende door zijn biseksualiteit een gespleten persoonlijkheid had met bijhorend onberekenbaar gedrag. Zijn liefde voor kledingverkoopster Mary Austin wordt aandoenlijk uit de doeken gedaan [..]"
AD ★★★★

Uitverkocht
Datum Donderdag 12 september 2019
Prijs (regulier) € 9,50
Aanvang voorstelling 20:15
Op dit moment zijn het theater en de horeca nog buiten bedrijf.
Afhankelijk van de ontwikkelingen rond Corona zullen we vanaf september weer geleidelijk opstarten.
Het gebouw is open voor huurders en mensen met een afspraak.
Kijk op “Laatste Nieuws" voor de recente ontwikkelingen.
×