ZA 15 FEB 2020

Cameretten Finalistentournee 2019

‘Keihard lachen’ is al jaren de lijfspreuk van Cameretten, het oudste cabaretfestival van Nederland. Finalisten Remy Evers, Tobi Kooiman en Henk Overdijk staan tot eind mei in theaters door het hele land en deze aanstormende talenten met hun prijswinnende show komen natuurlijk ook naar ons! 

De Limburgse winnaar Remy Evers werd door de jury geprezen om zijn grote acteertalent met een goed gevoel voor timing. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Hij neemt je mee in het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

De wiskundige Tobi Kooiman doet pogingen om zijn logica toe te passen op het leven. Jury: ‘Zijn programma zit heel geraffineerd in elkaar en meerdere malen keren zijn intelligente (doordenk)grappen op handige wijze terug. Bij elkaar was het een waar feest voor de theaterbezoeker’.

Ten slotte staat Henk Hendrikus Hendrik Overdijk op het podium. Oftewel 3 keer Henk en dan Overdijk. Oftewel H.H.H. Overdijk. Humor zit in het bloed van deze 24 jarige cabaretier, die tijdens de finale van het Groninger Studenten Cabaretfestival al de zowel de Publieks- de Persoonlijkheids- als de Juryprijs heeft weten te bemachtigen met het jurycommentaar: 'Een universeel thema erg geestig en spectaculair uitgewerkt'. Nu tourt hij dus in de finale van Cameretten. 

Onder anderen Patrick Laureij, Daniël Arends, Brigitte Kaandorp, Ronald Goedemondt en Theo Maassen wonnen ooit Cameretten. Laat je dus verrassen door de nieuwe finalisten: de topcabaretiers van morgen. Gegarandeerd keihard lachen! 

Tickets kopen
Datum Zaterdag 15 februari 2020
Prijs (regulier) € 17,50
Aanvang voorstelling 20:15