Met boekhandel van Dinter & Biblioplus


Op dit moment zijn er (nog) geen voorstellingen beschikbaar.
ZO19JAN

Wim Daniels Boekt Met boekhandel van Dinter & Biblioplus

Wim Daniëls Boekt! De bekende Brabantse schrijver en colomnist verzorgt dit jaar drie literaire boekentalkshows bij ons. Hij spreekt met drie schrijvers die vers in de verkoop zijn met hun nieuwste literaire werk en dat doet hij - zoals we van Wim gewend zijn - met kennis van zaken, humor en flair. 

Houd je van boeken? Dan wil je dit niet missen. Wim Daniëls Boekt is 'n middag met altijd een flinke dosis humor, altijd unieke gesprekken, altijd goede boeken en altijd live muziek. De inloop is vanaf 14:30 uur. 

Wim spreekt ditmaal met twee schrijver die vers in de verkoop zijn met hun nieuwste literaire werk en niet met de minste twee: Herman Koch en Tex de Wit. Kan niet anders dan een wel heel bijzondere editie worden! 

Herman Koch (1953) beleefde zijn internationale doorbraak met Het diner, dat aan 42 landen is verkocht, succesvol is verfilmd en wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times stond. In de jaren na het verschijnen van Het diner verschenen bestsellers als Zomerhuis met zwembad (2011), Geachte Heer M. (2014) en De greppel (2016).
In Finse dagen (2020) keert hij terug naar zijn jeugd, waarover hij eerder schreef in zijn debuutroman Red ons, Maria Montanelli (1989).

Tex de Wit is schrijver van Zondag met Lubach, bedenker van de satirische programma’s Klikbeet en Makkelijk Scoren, comedian en columnist. 
Ik heb een slimme droger is zijn eerste boek. Urgente zaken als zelfverzonnen spreekwoorden, het Nederlands Kampioenschap Twister, een exclusief interview met de prins van Sneeuwwitje, tips voor je bruiloft en zindelijkheid komen voorbij. De verhalen van Tex  zijn even onmisbaar als hilarisch.

Tickets kopen
Datum Zondag 19 januari 2020
Prijs (regulier) € 9,50
Aanvang voorstelling 15:00
Op dit moment zijn het theater en de horeca nog buiten bedrijf.
Afhankelijk van de ontwikkelingen rond Corona zullen we vanaf september weer geleidelijk opstarten.
Het gebouw is open voor huurders en mensen met een afspraak.
Kijk op “Laatste Nieuws" voor de recente ontwikkelingen.
×