jazzfestival in samenwerking met Ruben Hein
ZA25MEI

JAZZ FEST jazzfestival in samenwerking met Ruben Hein

Voor het eerst! In samenwerking met zanger, componist, pianist en jazzfanaat Ruben Hein een gloednieuw Jazzfestival in Boxmeer: JAZZFEST. Verwacht een onvergetelijke avond jazz met de absolute top uit de Nederlandse Jazz-scene.

Allereerst BRUUT! Het gezegde 'jazz is om op te dansen' wordt door deze superjazzformatie met hun vijfde album nog maar eens bevestigd. Het grooved, het is energiek en het is smerig.

In de kleine zaal staat zangeres Francien van Tuinen. Zij iswinnares van het Nederlandse Jazzvocalisten Concours, begeleidt door Timothy Banchet. Hij studeerde in 2012 summa cum laude af aan het conservatorium, wordt sindsdien alom erkend als een ‘supertalent’, met ‘de hele jazztraditie in zijn binnenzak’ (Jazzenzo). 

Dan het Gijs Idema Trio! Gijs Idema (1996) studeert momenteel  aan de Manhattan School of Music in New York. Het trio sleepte veel awards binnen, waaronder de eerste prijs op het Prinses Christina Jazz Concours, waar het juryrapport luidde: ''het hele trio speelt krankzinnig goed voor hun leeftijd, maar tegelijkertijd erg volwassen.

Natuurlijk zal Ruben Hein himself ook ten tonele verschijnen, met zijn eigen jazztrio. Samen met Ernst Glerum en Joost Patocka brengt hij warme vocalen in een soulvolle omlijsting, gecombineerd met fenomenaal pianospel. 

Het is mogelijik om JAZZFEST te steunen door een heus VIP-ticket te bestellen! Daarmee ondersteun je het festival enorm in haar voortbestaan en krijg je voorafgaand aan het festival een uniek diner in de kapel aangeboden, in gezelschap van alle artiesten die 's avonds op het podium staan. Voor het bestellen van een VIP-arrangement klik je hier

P.S. Het diner wordt verzorgd door topchef Martijn ten Brinke van restaurant De Heerlijkheid (vermelding in de Michelingids met 'Het Bordje'). De drank is bij het diner inbegrepen, evenals twee festivalmunten. 

Tickets kopen
Datum Zaterdag 25 mei 2019
Prijs (regulier) € 29,50
Aanvang voorstelling 20:15