VR 26 JUL 2019

Wielercafe en -film Met Wim Daniëls e.a.

Op vrijdag 26 juli is er wederom een gratis toegankelijk Wielercafé in het Weijerparktheater!

Wim Daniëls gaat in gesprek met oud-profrenners Marieke van Wanroij (o.a. in de ploeg gereden met Marianne Vos), Leo van Vliet (Wedstrijdleider Amstel Gold Race en "ons" Wil de Vlam. Het Wielercafé start om 19:30 uur.

Daarna wordt de film Nieuwe Helden - in het Hart van de Tour vertoond. Het gaat over de kleine profploeg waarin Tom Dumoulin en Marcel Kittel reden, in 2014. Check de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=GiiASMXzxeo

Er wordt live muziek gebracht door de winnares van de Songwedstrijd Janet Renders én er is de mogelijkheid om een wedstrijdje te fietsen om een goed boek.

De inloop is vanaf 19:00 uur met de presentatie van het boek 'Zijwieltjes en verzuurde benen' van Stichting De Kneep met verhalen over de fiets en interviews met enkele profrenners uit de regio.

Je kan natuurlijk alle onderdelen ook los bezoeken en er is lekker een drankje te bestellen. Het evenement is helemaal gratis, een vrijwillige bijdrage hoeft niet, wordt wel warm gewaardeerd en komt direct ten goede aan de editie van volgend jaar. Yes! Het is weer die tijd: Le Tour de France.  

Dit evenement kan niet bestaan zonder de steun van organisatiepartners Het Filmhuis en Biblioplus 

Verder bedanken wij onze evenzo onmisbare sponsoren Cox Holding, Rob's Tweewielers, de STER en de Industriële Kring Land van Cuijk en Maasduinen.

En ten slotte natuurlijk Daags na de Tour! Voor het te gekke evenement dat zij organiseren.

 

Tickets kopen
Datum Vrijdag 26 juli 2019
Aanvang voorstelling 19:00