DO 26 SEP 2024

Sjors van der Panne Cor Bakker ontvangt...

Cor Bakker en Sjors van der Panne, beiden graag gezien in het theater, bundelen hun krachten in een nieuwe tour. In navolging van de succesvolle ‘Cor Bakker ontvangt- serie’, waarin hij eerder onder anderen Brigitte Kaandorp, Louis van Dijk en Mike Boddé ontving,  is het nu de beurt aan chansonnier Sjors van der Panne. Samen zijn zij goed voor meer dan zestig jaar (Cor veertig jaar en Sjors twintig jaar) op het podium en dat moet gevierd worden. Onder het motto van Sjors: “Als Cor mij maar geen jazz laat zingen,doe ik alles”, gaan de heren de uitdaging met elkaar aan. Dat levert prachtige verhalen vol humor op met een flinke dosis zelfspot, afgewisseld met veel herkenbare muziek van onder andere Ramses Shaffy, Liesbeth List, Wim Sonneveld  tot eigen nummers van Sjors van der Panne.

Cor, momenteel huispianist van ‘Podium Klassiek’ op NPO 2, is al jaren een graag geziene gast op podia in binnen- en buitenland. Hij was maar liefst elf jaar de vaste pianist van het Metropole Orkest, maar werd bij het grote publiek bekend dankzij radio-en TV-programma’s met Paul de Leeuw en zijn eigen TV-programma’s, zoals ‘Cor&Co’ en ‘Cor op Reis’. Cor werkte onder anderen samen met internationale sterren als Oleta Adams, Lionel Richie en Shirley Bassey en van eigen bodem Karin Bloemen, Simone Kleinsma, Brigitte Kaandorp en Jenny Arean. Ook bracht hij enkele (solo) albums uit.

Het is alweer tien jaar geleden dat Sjors tweede werd bij ‘The Voice of Holland’. Hij werd door Liesbeth List genoemd als één van de beste chansonniers van Nederland, stond maar liefst zestien keer in het Concertgebouw in Amsterdam en tourt jaarlijks langs de theaters. In 2021/2022 met zijn tour ‘Mannen Huilen Niet’ (samen met Tommie Christiaan) en in 2023 solo met zijn ‘Chansons van Sjors’ na aanleiding van zijn album ‘Er is nog zoveel’. Sjors nam ook duetten op in het verleden met onder anderen Monique Klemann, Duncan Laurence en Edsilia Rombley.

Tickets kopen
Datum Donderdag 26 september 2024
Prijs (regulier) € 24,50
Prijs (vriendenpas kaartsoort) € 22,05
Aanvang voorstelling 20:15