Muziekcafe
DO27DEC

Joop Visser & Jessica van Noord Muziekcafe

Joop Visser en Jessica van Noord , een buitengewoon optreden.

De legendarische Joop Visser werd in de jaren '60 razend populair onder de naam Jaap Fischer. Hij bracht meer dan tien albums uit en de laatste veertien jaar speelt hij samen met de onnavolgbare Jessica Van Noord. Zij hebben samen drie cd’s gemaakt, een DVD en een aantal liederen op Youtube gezet waaronder het alom geprezen lied: ‘Onze Jan is manager geworden.’
Het oeuvre van het duo is scherp, grappig en bijzonder kritisch voor mistoestanden in maatschappij, politiek, economie en media. Ze bezingen ook de romantiek in enkele van de mooiste liefdesliederen van ons taalgebied .Voor de kenners een must, voor de onwetenden een kans om dit unieke, openbare concert mee te maken aangezien zij dat nog zeer zelden doen. 

"Joop Visser is een cultfiguur, die nog steeds van grote invloed is. Hij is een taalvirtuoos, doet hele gekke dingen met het metrum en de dictie en ook in muzikaal opzicht is het erg knap. Het heeft allemaal een heel vrije vorm, waardoor het fris blijft. En behalve Chet Baker kan niemand zo mooi zachtjes zingen, je hebt soms het gevoel dat hij in je oor fluistert."
Lucky Fonz III 

 

 

Uitverkocht
Datum Donderdag 27 december 2018
Prijs (regulier) € 16,00
Aanvang voorstelling 15:00