Theaterprogramma


Op dit moment zijn er (nog) geen voorstellingen beschikbaar.
WO29JAN

Leven tot en met Dementie Theaterprogramma

Het theaterprogramma “Leven tot en met Dementie” is een voorstelling met gedichten, gespeelde ontmoetingen en liederen rond het thema dementie.

Geïnspireerd door de gebeurtenissen uit zijn eigen leven schreef Peter Evers gedichten die hij als bundel uitgaf onder de titel “Leven tot en met Dementie”. Uit deze bundel maakte hij een selectie voor een theaterprogramma. Gedichten, gespeelde ontmoetingen en liederen zowel uit een gelukkige periode tijdens vakanties in Spanje als uit een tijd waarin dementie het leven beheerst, worden soms nuchter vaststellend, soms met een lach en soms met een traan in het theaterprogramma “Leven tot en met Dementie” ten tonele gebracht door Janneke Kusters, Marijna Looren de Jong, Erik Scheers en Harrie Vullings. De muziek is gecomponeerd door Maurits de Boer. Sarah Schendeler (fluit) en Maurits de Boer (piano) zorgen voor de muzikale begeleiding. Voor de regie en de algehele leiding tekent Peter Evers.

Het programma toont vooral de emoties die gepaard gaan met dementie, zowel van de dementerende als van de verzorgende. Het geeft geen uitleg of adviezen. Het was eerder twee keer te zien in de Schouwburg van Cuijk. Het werd enthousiast ontvangen. De meest gehoorde kwalificaties van de toeschouwers waren integer, indrukwekkend, herkenbaar, professioneel.

Deze voorstelling is een externe theaterboeking dus organisatie De Weijer neemt geen verantwoordelijkheid over de inhoud van het programma. We wensen je natuurlijk wel een geweldige avond toe! 

 

Tickets kopen
Datum Woensdag 29 januari 2020
Prijs (regulier) € 7,50
Aanvang voorstelling 20:00
Op dit moment zijn het theater en de horeca nog buiten bedrijf.
Afhankelijk van de ontwikkelingen rond Corona zullen we vanaf september weer geleidelijk opstarten.
Het gebouw is open voor huurders en mensen met een afspraak.
Kijk op “Laatste Nieuws" voor de recente ontwikkelingen.
×