Trouwen in de Kapel van de De Weijer in Boxmeer

Prachtige trouwlocatie in Boxmeer? Ja, ik wil! De Weijer is een heerlijk intieme plek om te trouwen, omringd door een gracht en aan de rand van een park. De sfeervolle kapel heeft in Boxmeer een lange traditie als trouwlocatie en is warm wit, met een eikenhouten parketvloer en zacht getinte glas-in-lood ramen. De ruimte straalt een klassieke kwaliteit uit en is dé romantische setting om jullie huwelijk in te luiden. Daarover gesproken, je kan het originele klokje luiden bij het verlaten van de kapel. Helemaal echt. 

Of je nou in een riksja, bakfiets, oldtimer of limousine aankomt, als bruidspaar maak je altijd een stralend entree: je kunt via het bruggetje over de gracht naar de oude binnenplaats, met originele smeedijzeren poorten en lantarens.
 
Na de intieme plechtigheid in de kapel kun je verder genieten in de feestelijke Weijerzaal met privé-terras. Ideaal voor het aansnijden van jullie bruidstaart, het ontkurken van de champagne of later op de avond: de openingsdans voor dat spetterende feest.
 
Neem vooral contact op voor een uitgebreide rondleiding en een oriënterend gesprek met onze weddingplanner, ze helpt jullie met liefde.  

Overigens is De Weijer als geheel aangemerkt als trouwlocatie. Je kunt elkaar dus ook in het theater jullie ja-ik-wil-woord geven. Of op het dak. Of waar je maar wilt.