ZO 03 MRT 2024

Cultuur & Cappuccino Klassiek Ochtendconcert

Cultuur & cappuccino

Begin je zondag goed, met een heerlijke Cultuur & Cappuccino!

Iedere eerste zondagochtend van de maand een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in De Weijer. De musici voor deze reeks worden zorgvuldig geselecteerd door Prof. Boguslaw Jan Strobel, verbonden aan het conservatorium van Kleve.

Een vrije gift wordt warm gewaardeerd en komt direct ten goede aan de musicus van dienst.

Artiesten Zondag 3 Maart

Laura Sauer begon haar muzikale opleiding in Zuid-Duitsland bij de blaaskapel in Benningen aan de Neckar. Na haar studie rechten te hebben afgerond, studeerde ze klassieke saxofoon aan de Conservatoria van Düsseldorf en Hannover in de klassen van Andreas Hilner en Jan SchulteBunert. Tijdens haar studie volgde zij talloze masterclasses (bij o.a. Arno Bornkamp, ​​Asya Fateyeva) en was beurshouder van Live Music Now Rhein-Ruhr eV. Sinds ze haar studie afsloot is zij onder meer actief in diverse kamermuziekensembles.

 

Natallia Tsymanliova werd geboren in Soligorsk (Wit-Rusland). Sinds 2018 woont ze in Duitsland en studeert er klassieke saxofoon aan de Robert-Schumann-Hochschule Düsseldorf in de klas van Martin Hilner. Ze vervolmaakte zich tijdens deelnames aan verschillende masterclasses (o.a. bij Daniel Gauthier, Arno Bornkamp en Kenneth Tse) en treedt regelmatig op als soliste. In 2019 werd ze laureate van het Sieghardt-Rometsch-Concours in de categorie solo.

Vrij entree
Datum Zondag 03 maart 2024
Prijs Vrij entree
Aanvang voorstelling 11:00