Theater & tickets

Theater de Weijer

Onze mooie theaterzaal biedt plaats aan 185 gasten. Lokaal talent, stand up comedy, toneel, cabaret, kindertheater: ons programma is divers en verrassend. Theater wordt ook wel de spiegel van de samenleving genoemd. Het is de plek waar maatschappelijke kwesties een podium krijgen. Met onze programmering willen wij je uitdagen, prikkelen en uitnodigen: kom gauw kijken!

Kleine én grote namen
Voor een relatief klein theater biedt de Weijer niet alleen podium aan kleine, maar ook aan grote namen. Dat is bijzonder, en iets waar we heel trots op zijn. De Weijer is voor bekende artiesten dé plek om hun nieuwe show of voorstelling in try out te spelen voor een warm en ontvankelijk publiek. Zo zit onze programmering altijd vol verrassingen. Kijk in onze Agenda voor de komende voorstellingen.

 

Reserveren tickets.

Bestel via www.deweijer.nl  24 uur per dag je tickets. Lukt het niet? Stuur een mail naar tickets@deweijer.nl .

 

Pauzeconsumptie en garderobe

Een ticket voor een voorstelling in de theaterzaal is inclusief gebruik van de garderobe en inclusief één consumptie*, deze kunt u in de pauze nuttigen (indien er geen pauze is serveren wij deze na afloop). Tenzij anders vermeld.

*Bij tickets voor kindervoorstellingen is een glaasje ranja inbegrepen.
*In theaterseizoen '23-'24 is er géén consumptie inbegrepen bij films.

 

Wijze van betalen

Online reserveringen betaal je met iDEAL, of online tegoed.
Telefonische reserveringen kunnen ter plaatse, contant of met pin worden voldaan en dienen binnen één week afgehaald te worden.

 

Tickets annuleren

Je kunt je tickets tot uiterlijk 3 dagen voor de betreffende voorstelling retourneren*. Boek ze kosteloos om voor een andere voorstelling of kies voor een tegoedbon (min € 2,50 annuleringskosten per ticket). Het online tegoed is 1 jaar geldig en wordt aan je De Weijer account gekoppeld. Voor tickets gekocht via andere verkoopkanalen gelden hun regels.

*Het is niet mogelijk om tickets uit een serie of pakket te retourneren. Annuleren kan via de mail: tickets@deweijer.nl