Kampvuursessies
VR03SEP

Yentl en de Boer Kampvuursessies

Yentl en De Boer – De Kampvuursessies

BUITENTHEATER !

Kom lekker naar het buitentheater, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! We kunnen niet wachten om onze mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om onze nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen we jullie kant op. Een kampvuurtje erbij. Nep he. Want jongens, het blijft gewoon theater. En anders gaat het brandalarm…. Moeten we extra vergunningen aanvragen… Wordt het afgelast… Moeten we een nieuwe datum prikken…. Is gewoon gedoe. Een nep-vuur dus.

Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank zijn Yentl en Christine meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer de Kampvuursessies en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Deze prijs wonnen ze eerder al eens voor Ik heb een man gekend, dit keer won Het is begonnen. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

 

Pers over De Kampvuursessies:

★★★★ ‘De sfeer tijdens De kampvuursessies in Carré was uitstekend — Volkskrant

★★★★ … heeft hun muziek een troostrijke werking op de luisteraar, die zich maar al te graag even komt warmen aan dit intieme kampvuur.’ - Volkskrant

‘Als Yentl en de Boer een liedjesprogramma spelen, zit je gebakken’ - Theaterkrant

Credits

Tekst en muziek: Christine de Boer en Yentl Schieman
Muzikanten:  Charly Zastrau (2021/2022) en Laurens Joensen
Lichtontwerp: Yuri Schreuders
Kostuums: Esmée Thomassen
Ontwerp poster: Jurjen van Loon
Fotografie poster: Anne van Zantwijk en Bart Heemskerk

Uitverkocht
Datum Vrijdag 03 september 2021
Prijs (regulier) € 26,50
Aanvang voorstelling 20:15