VPRO Tegenlicht Meet Up
WO06OKT

Biblioplus VPRO Tegenlicht Meet Up

'Boeren, Burgers en Beren’

Tegenlicht Meetup in de Weijer

Kunnen we de natuur nog herstellen of is het al te laat? De nieuwste cijfers over verlies aan biodiversiteit drukken het gemoed. Maar de natuur is veerkrachtig en als de juiste condities worden gecreëerd blijkt natuurherstel wonderbaarlijk snel mogelijk. VPRO Tegenlicht presenteert een voorhoede van daadkrachtige natuurherstellers in Europa. Hoe geven zij de natuur weer een plek voor de toekomst? En hoe ziet onze omgang met de andere diersoorten er dan uit?

Onder leiding van moderatoren wordt op 6 oktober in Theater de Weijer de Tegenlicht-uitzending 'Boeren, Burgers en Beren' besproken met relevante gasten. Inspraak van het publiek wordt toegejuicht en gewaardeerd.

Centraal in deze Meetup staat het geluid van onze regionale boeren en burgers. Wat zien zij veranderen? Hoe dragen ze er zelf aan bij? Welke oplossingen kunnen we bedenken?

De toegang is gratis voor bibliotheekleden en €2,50 voor niet-leden. In verband met de coronamaatregelen is vooraf aanmelden verplicht. Inloop vanaf 19:15 uur. De uitzending is om 19:30 uur op het grote doek in De Weijer. Om 20:15 uur volgt het nagesprek.

Aanmelden: https://biblioplus.op-shop.nl/170/vpro-tegenlicht-meet-up

Externe verkoop
Datum Woensdag 06 oktober 2021
Aanvang voorstelling 19:30