Kookworkshop Wijn en Spijs Combinaties
Vind je het leuk om te koken en wil je graag nieuwe gerechten leren? Doe lekker mee met deze workshop Mediterraans koken, onder begeleiding van chef Jan Hidde! Hij is specialist in originele Spaanse tapas - heeft 6 jaar een eigen restaurant gehad in Spanje - en vult dit aan met andere mediterrane gerechten. Daarnaast heeft hij veel ervaring in creatief vegetarisch koken. Daarin geeft hij les op 16 mei.
Jan Hidde wordt bijgestaan door Frank, Vinoloog van de Wijnacademie 2002 en Vinoloog van het jaar in 2005. De workshops in 14 maart en 11 april zullen speciaal over wijn/spijs combinaties gaan.
Workshopdagen:
- 28 februari Mediterraan
- 14 maart Wijn en spijs combinaties
- 28 maart Mediterraan
- 11 april Wijn en spijs combinaties
- 25 april Mediterraan
- 16 mei Vegetarisch
Inloop vanaf 17:30, aanvang 18:00 uur, om ongeveer 22:30 uur is het afgelopen.
De workshop gaat door bij minimaal 10 inschrijvingen. Mochten er te weinig inschrijvingen zij dan krijg je een week van tevoren bericht. Schrijf je in via info@deweijer.nl of koop een ticket via onze agenda.