VR 16 SEP 2022

Micha Wertheim Voor heel even

*** INSPELEN ***

Micha Wertheim – Micha Wertheim Voor Heel Even

Micha Wertheim zoomt in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan… Dan zoomt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen: Micha Wertheim voor heel even.

“Eén lang en prikkelend pleidooi voor het belang van de kunsten (…) krachtig, omdat Wertheim zijn publiek de boodschap zelf laat ervaren.”
 - NRC
"Een show die de hersens laat kraken en die een eerbetoon brengt aan een ieder die vrijuit en onbegrensd durft te denken." - Nederlands Dagblad
“Wertheim is een geniale fantast.” - Trouw

"Toen ik aan deze voorstelling begon had ik geen idee. Daar begint het altijd mee. Toen ineens drong het idee zich op. Maar dat was natuurlijk pas het begin. Want ieder idee neemt een hele lading mee. Tegenwerken heeft geen zin. Luisteren en meebewegen is het enige dat erop zit. Kijken waar het idee je brengt.
En dan nog: pas met publiek erbij blijkt of het idee levensvatbaar is. Het is een kwestie van vertrouwen hebben in de verbeeldingskracht van jezelf en die van het publiek. Als het lukt ontstaat er iets nieuws en levensvatbaars. Al was het maar voor heel even."

Credits:

Tekst en spel: Micha Wertheim

Regie: Gijsbert van der Wal

Techniek: Ido Koppenaal & Bram den Haan

Kostuum: Elian Smits

Decorbouw: Mike Merrington

Speciale effecten: Andy Puharich

Geluidsontwerp: Mat Wijn

Productie: Casper Braat

Posterontwerp: Ape to Zebra

Tickets kopen
Datum Vrijdag 16 september 2022
Prijs (regulier) € 20,00
Aanvang voorstelling 20:15