Jeroen_Leenders_20/21_Reboot
ZA17APR

Jeroen Leenders Jeroen_Leenders_20/21_Reboot

Jeroen_Leenders_20/21_Reboot

Een solo, maar dan met twee, in een theaterzaal waar hij de theater etiquette zonder schroom overboord gooit. Een vorm van kunst dat zichzelf creëert op het podium. Een vorm waarin Jeroen Leenders zich thuis voelt. Een vorm waarbij hij zichzelf toont zoals hij werkelijk is, in het moment, want geen enkele dag is hetzelfde in het krankzinnige brein van deze Vlaming. Er wordt een gefocust publiek verwacht dat opgewassen is tegen een ruige show, waarin geen enkel onderwerp wordt vermeden.

Jeroen Leenders gaat ook dit jaar weer een zeer beperkt aantal theaterzalen in met veel nieuwe inspiratie. Verwacht geen thema of cabaret, geen overduidelijke maatschappelijke boodschap, en vooral geen sociaal aangepaste show. Pas op het einde komen we te weten wat de rode draad was. Of nog beter, wat alle rode draden hadden kunnen zijn.

Na het aan- en afkondigen van zijn supportact Hassan El Rahaui speelt Jeroen een lange comedyset met hoge energie & snelheid.

Hassan El Rahaui, rijzende ster binnen de Nederlandse comedy scene, won in 2016 met zijn charme en talent de publieksprijs van het Griffioen/Zuidplein cabaret festival en behaalde in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten. Hij werd door de jury omschreven als een goede performer, groot talent en fijne persoonlijkheid. In het rapport stond: “Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog.

 

 

Tickets kopen
Datum Zaterdag 17 april 2021
Prijs (regulier) € 16,00
Aanvang voorstelling 21:15