ZA 20 JAN 2024

Rayen Panday Karma (Try-out)

Karma

Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf. Karma kennen we toe aan ‘het universum’ terwijl we zelf beslissen waar en wanneer het moet gebeuren. En vooral bij wie. Karma is van oorsprong echter een principe dat verwijst naar het verrichten van daden, maar niet de gevolgen daarvan. Het betekent letterlijk ‘handeling' en kent geen goed of kwaad… Maar goed, laten we voor nu maar even de volle focus richten op deze voorstelling. 
Vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van je karma af.  

Over Rayen

Rayen (Zaandam, 1983) deed in 2008, tijdens zijn rechtenstudie, mee aan een open podium voor stand-up comedy. In datzelfde jaar wint hij in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival de Persoonlijkheidsprijs. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian en cabaretier. In 2010 wordt hij een vaste kracht van Comedy Café Amsterdam en begint aan zijn eerste avondvullende cabaretprogramma te werken. In februari 2023 heeft Rayen zijn zesde voorstelling ‘Focus’ afgerond. Naast zijn theatervoorstellingen is hij tevens bekend van zijn vele optredens in TV-programma’s en op festivals als Lowlands en Paaspop. Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft ook succes in het buitenland; hij heeft inmiddels in 18 verschillende landen opgetreden. Hij werd mede daardoor als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in Comedians of the World.

 

De pers over Focus:

“Bij bedreven stand-upcomedian Rayen Panday heeft ook een lompe grap een zachte landing.”

de Volkskrant ●●●

“Rayen Panday ontpopt zich tot een komische stuiterbal mét inhoud.”

Theaterkrant

“Focus van Rayen Panday, snelle, weergaloze humor met een extra laag. Al zou een voorstelling van Rayen Panday twee en een half uur duren, dan zou het nog steeds te kort zijn.”

Theaterparadijs ●●●●●

 

De pers over Fenomeen:

“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid.”

NRC ●●●●

“Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt.”

Theaterkrant

“Want een talent is het. Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.”

Theaterparadijs ●●●●●

Tickets kopen
Datum Zaterdag 20 januari 2024
Prijs (regulier) € 22,00
Aanvang voorstelling 20:15