ZA 23 MRT 2024

Bandeville The music of Willy DeVille

Vorig jaar trad Bandeville al op in een volle Kattendans. Deze keer komen ze terug met een nieuw repertoire.
Met "Bandeville" maakt het publiek een trip naar het hart van Amerika's meest populaire muziek. Songs voor een breed publiek van jong tot oud. Voor mensen die nog nooit van Deville hebben gehoord meestal een aangename verrassing.
Americana muziek uit de schatkamer van Willy Deville waarin blues, country en een vleug rock melodieus bij elkaar komen. Muziek van onder andere Deville zelf en ook van muzikanten die hij bewonderde zoals: John Hiat,Ry Cooderen oude bluesgiganten, uitgevoerd in een eigen “her-creatie” door Bandeville.
Daarnaast brengt Bandeville ook eigen songs in dezelfde stijl.
Songs vol hunkering of romantische overtuiging, overspel of trouw, ruzie of liefde. Nummers die iédereen wel aanspreken.
Van romantisch melodisch met mooie samenzang tot swingend zuid-Amerikaans.
Bandeville bouwt verder op de songs vanWilly Deville, interpreteert en arrangeert, en maakt daarmee een “her-creatie” van deze prachtige songs.
De songs van Deville zijn speciaal gearrangeerd voor deze bezetting en de opbouw van de sets neemt het publiek mee in de keur van uitgedokterde bewerkingen. De muzikanten van Bandeville zijn 6 oude rotten die hun sporen verdiend hebben in tal van bekende bands zoals Bots, Houdoe, Blind Eye en Trigger.

Tickets kopen
Datum Zaterdag 23 maart 2024
Prijs (regulier) € 21,50
Prijs (vriendenpas kaartsoort) € 19,35
Aanvang voorstelling 20:15