Try-out voor Toch bedankt!
VR24MEI

Begijn le Bleu Try-out voor Toch bedankt!

Begijn is nou eenmaal een graag geziene gast in ons theater. Hij is een “... een waarachtig brok stand-up met een ferme knipoog naar het Nederlandse cabaret” schreef een Vlaams dagblad. Hij is gewoon echt, echt ontzettend leuk, schrijven wij.  

Begijn is een veelzijdig man: comedian, tv-maker, foute vriend en voor altijd verbonden aan de hilarische auditie voor ‘So you think you can dance’. Zijn grote liefdes wielrennen en vogelspotten zijn de leidraad voor theatershows en podcasts geweest, maar nu is het weer tijd voor een comedy-solo op de Nederlandse en Vlaamse theaterpodia.

Vanavond is een perfecte gelegenheid om deze sympathieke Vlaming, met zijn geweldige mimiek en zijn wereld vol prikkels, emoties en chaos weer eens te ervaren.

“Begijn Le Bleu heeft in zijn vierde voorstelling de stem gevonden die hij zocht. Hij vertelt zijn eigen verhaal maar gebruikt daarvoor wel de superieure mimiek en bewegingen van de typetjes die hij in zijn eerste shows presenteerde. Het resultaat is een waarachtige brok stand-up met een ferme knipoog naar het Nederlandse cabaret.”
De Standaard

“Een beschaafde jongen. Een foute vriend. Een onverwacht dansfenomeen. Begijn is een man met vele gezichten die zich kameleongewijs aanpast aan zijn omgeving of de vorm aanneemt van een van zijn typetjes. Zijn spel balanceert op het randje van cabaret en comedy.”
De Morgen

Tickets kopen
Datum Vrijdag 24 mei 2019
Prijs (regulier) € 18,50
Aanvang voorstelling 20:15