Blues Alive Boxmeer 2022
ZA24SEP

Blues Festival Blues Alive Boxmeer 2022

Zaterdag 24 september staat De Weijer in het teken van de Internationale Blues met de zevende editie van het festival Blues Alive Boxmeer.

Met gepaste trots kunnen wij de artiesten voor het festival bekend maken. En dat zijn niet de minsten!

  • Dede Priest & Johnny Clark’s Outlaws
  • King of the World & Band
  • Archie Lee Hooker & the Coast to Coast Blues Band

 

DEDE PRIEST, opgegroeid in Texas, heeft door jarenlang optreden een internationale naam opgebouwd. Deze muzikante beweegt zich met haar imposante stem, gitaar én viool tussen authentieke Blues, (Southern) Rock, Soul, Jazz en Folk en roept herinneringen op aan Sister Rosetta Tharpe, Big mama Thornton, Etta James, Don Sugarcane Harris, Freddie King en T-Bone Walker.

 

KING OF THE WORLD bestaat 10 jaar en de heren pakken groots uit met een nieuwe CD (februari 2022), een “Royal Ten” release tour en een one off show met speciale gasten in het voorjaar van 2022. Na de oprichting in 2012 werd het stempel ’supergroep’ als snel aan de band toegekend vanwege de rijke muzikale historie van de bandleden (Snowy White, Matt Schofield, Cuby & the Blizzards e.v.a.).

 

Gebouwd op een fundament van authenticiteit, passie en innovatie. ARCHIE LEE HOOKER & THE COAST TO COAST BLUES BAND is een toonaangevende band die zich heeft gevestigd in de muziekwereld. Gevormd door Archie Lee Hooker, de neef van John Lee Hooker, staan Archie en zijn zorgvuldig geselecteerde team zeer bekend om het creëren van meeslepende, ziel verrijkende producties die hun publiek naar meer doen verlangen.

Tickets kopen
Datum Zaterdag 24 september 2022
Prijs (regulier) € 32,50
Aanvang voorstelling 20:00