VR 31 JAN 2025

Fadopelos2 Viver e Viver

FADOpelos2 was in 2020 de onbetwiste favoriet tijdens het televisieprogramma We Want More (SBS6) en wist zowel jury als publiek te ontroeren met hun Portugese fado. Nu zijn ze terug met hun nieuwe tour Viver e Viver. 

FADOpelos2 bestaat uit zangeres Iris Feijen en gitarist Tiago Lageira. Sinds 2017 vormen ze een duo en promoten samen vol passie en overgave de Portugese fado in ons land. Het resulteerde in hun debuutalbum Bairro Alto in 2019 en de opvolger Sei de um Rio in 2020. Twee lp's boordevol emotie, waarop ook eigen werk is te horen.

Na hun deelname aan de zangwedstrijd We Want More wisten ze de jury tot tranen toe te beroeren, en een overwinning kon dan ook niet uitblijven. Het bracht ze zelfs een optreden in een nationale televisieshow in Portugal, waarbij Iris een duet aanging met de wereldberoemde fadozangeres Mariza. 

Viver e Viver

Hun nieuwe show Viver e Viver voert je mee naar de eeuwenoude straten van Lissabon, met als kloppend hart de fado die mensen samenbrengt en alle emoties een stem geeft. FADOpelos2 weet dit als geen ander over te brengen tijdens een prachtig akoestisch samenspel van zang en gitaar. 

Tickets kopen
Datum Vrijdag 31 januari 2025
Prijs (regulier) € 22,50
Prijs (vriendenpas kaartsoort) € 20,25
Aanvang voorstelling 20:15