Route

De Weijer • De Raetsingel 1 • 5831 KC • Boxmeer
Jouw navigatiesysteem kun je het best instellen op Weijerplein.

Openingstijden

De Weijer is iedere dag geopend!

Ons restaurant van woensdag tot en met zaterdag en altijd (extra) op voorstellingsavonden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0485 - 57 49 19

Neem contact op/e-mail

Contact & info

ROUTE
Hiernaast is het mogelijk je route te plannen, pal voor de deur biedt het Weijerplein iedereen gratis parkeergelegenheid. Let wel op de blauwe zones, vooral met de koopavond op vrijdag, want dan geldt de parkeerschijf tot 21:00 uur. Het station in Boxmeer is op tien minuten lopen van De Weijer. Tot zo! 

VACATURES 
Op dit moment zijn er geen vacatures. 

MISSIE
De Weijer is een plek om het leven te beleven. Met een gevarieerd theaterprogramma en een bijzondere kwaliteitskeuken. Een plek voor kunst. Een plek voor talent. Een plek om te ontmoeten, te spuien en om flink te schaterlachen. Een plek die verschil maakt, zo eentje waar we met zijn allen trots op zijn.
Onze missie is dat deze fijne plek op zichzelf kan bestaan, zonder gemeentesubsidie, maar met de steun van iedereen die het de moeite waard vindt om hier te zijn. Of je nu komt voor een theatervoorstelling, vergadering, een bruiloft of een heerlijk hapje eten? Jij maakt De Weijer mee. 

THEATER
Als je specifieke vragen hebt over tickets, stuur dan een mailtje naar tickets@deweijer.nl, we kijken graag even met je mee. Onze huisregels zijn:
- Filmtickets nemen wij niet retour. 
- In verband met de maatregelen rondom het Corona-virus nemen wij op dit moment ook geen theatertickets retour. We doen ons uiterste best om alle voorstellingen te verplaatsen. Normaal gesproken kunnen theaterkaarten tot twee weken voor de voorstelling worden geretourneerd, je krijgt er dan een Weijerbon voor terug minus €3,- administratiekosten. De Weijerbon is in te zetten voor zowel het restaurant, het theatercafé als theatertickets van De Weijer. Laten we hopen dat we snel terug zijn bij normaal gesproken. We houden jullie als op de hoogte! 

GESCHIEDENIS 
Wil je meer weten over de historie van De Weijer? Dat begrijpen wij volkomen, het is nou eenmaal een prachtig pand en ze heeft al heel wat meegemaakt. Hier lees je er (zo snel mogelijk) alles over.