Route

De Weijer • De Raetsingel 1 • 5831 KC • Boxmeer
Jouw navigatiesysteem kun je het best instellen op Weijerplein.

Openingstijden

Op dit moment hanteren wij aangepaste openingstijden (voor onze huurders).

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0485 - 57 49 19

Neem contact op/e-mail

Contact & info

CORONAMAATREGELEN

Voorstellingen met een coronatoegangsbewijs
Voor nagenoeg alle voorstellingen na 15 september heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Bij deze voorstellingen wordt de anderhalve meter afstand los gelaten. Er zit dus geen 1,5 meter afstand tussen u en andere bezoekers tijdens de voorstelling in de zaal. Daarnaast is ook een mondkapje niet meer verplicht. Het staat u natuurlijk vrij om dit wel te dragen tijdens uw bezoek. Daarnaast vragen wij om, daar waar mogelijk, toch gepaste afstand te bewaren. 

Weet u al voor uw voorstelling een coronatoegangsbewijs vereist is? Op de voorstellingspagina staat of dit het geval is. Klik hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Voorstellingen zonder coronatoegangsbewijs
Voor voorstellingen waar een coronatoegangsbewijs niet verplicht is gelden de onderstaande maatregelen:
Tijdens het gehele theaterbezoek wordt rekening gehouden met de anderhalvemeter-regel en er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen.

ROUTE
Hiernaast is het mogelijk je route te plannen. Pal voor de deur biedt het Weijerplein iedereen gratis parkeergelegenheid. Let wel op de blauwe zones, vooral met de koopavond op vrijdag, want dan geldt de parkeerschijf tot 21:00 uur. Het station in Boxmeer is op tien minuten lopen van De Weijer. Tot zo! 

VACATURES 
kijk op onze vacaturepagina voor de actuele openstaande functies.

ANNULERINGSVOORWAARDEN 
Tot 7 dagen van tevoren kun je je kaarten annuleren door een mail te sturen naar info@deweijer.nl. Na acceptatie ontvang je een digitaal tegoed op je account minus € 2,50 per toegangskaart.

GESCHIEDENIS
Lees hier de geschiedenis