Route

De Weijer • De Raetsingel 1 • 5831 KC • Boxmeer
Jouw navigatiesysteem kun je het best instellen op Weijerplein.

Openingstijden

De Weijer is iedere dag geopend. Van maandag tot en met donderdag helpt Petra je graag aan de receptie tussen 09:00 en 13:00 uur. Wij zijn dan telefonisch bereikbaar op:

0485 - 57 49 19

Na vijven (en in het weekend vanaf 10:00 uur) zijn we op datzelfde nummer te bellen voor algemene vragen en reserveringen in restaurant De Heerlijkheid.

Neem contact op/e-mail

Contact & info

ROUTE
Hiernaast is het mogelijk je route te plannen, pal voor de deur biedt het Weijerplein iedereen gratis parkeergelegenheid. Let wel op de blauwe zones, vooral met de koopavond op vrijdag, want dan geldt de parkeerschijf tot 21:00 uur. Het station in Boxmeer is op tien minuten lopen van De Weijer. We kijken uit naar je komst! 

VACATURES 
De Heerlijkheid is regelmatig op zoek naar mensen om het horecateam te versterken, kijk voor de mogelijkheden door naar deze pagina

THEATER
Voor alle vragen over het theater, zoals het retourneren van tickets en service informatie over bijvoorbeeld een rolstoel of de ringleiding kun je hier terecht. Ook vind je er meer informatie over Stichting Podiumkunsten De Weijer en de mogelijkheid om vriend te worden. 

Filmtickets nemen wij niet retour. 
Theaterkaarten kunnen tot één week voor de voorstelling worden geretourneerd, je krijgt er dan een Weijerbon voor terug minus €3,- administratiekosten. De Weijerbon is in te zetten voor zowel restaurant De Heerlijkheid als De Weijer. 

MISSIE
De Weijer is een plek om het leven te beleven. Met een gevarieerd theaterprogramma en een bijzondere kwaliteitskeuken. Een plek voor kunst. Een plek voor talent. Een plek om te ontmoeten, te spuien en om flink te schaterlachen. Een plek die verschil maakt, zo eentje waar we met zijn allen trots op zijn.
Onze missie is dat deze fijne plek op zichzelf kan bestaan, zonder gemeentesubsidie, maar met de steun van iedereen die het de moeite waard vindt om hier te zijn. Of je nu komt voor een theatervoorstelling, vergadering, een bruiloft of een heerlijk hapje eten? Jij maakt De Weijer mede mogelijk. Geweldig dat je er bent. 

GESCHIEDENIS 
Wil je meer weten over de historie van De Weijer? Dat begrijpen wij volkomen, het is nou eenmaal een prachtig pand en ze heeft al heel wat meegemaakt. Hier lees je er (zo snel mogelijk) alles over.