Feesten

De ultieme locatie voor elk feest

De Weijer is een uitstekende locatie voor iedereen die iets te vieren heeft. Onze prachtige ruimtes, uitstekende faciliteiten en gezellige zithoeken kunnen niet wachten om jouw gasten te ontvangen. Van intiem tot groot; we kunnen in alle feestformaten meedansen. Feestbrochure ontwikkelen en koppelen aan pagina

Onze diverse ruimtes hebben allemaal hun eigen uitstraling. De kapel straalt een unieke romantische sfeer uit. In de uitbundige, gouden Weijerzaal is het groots feesten, met het aangrenzende privéterras voor al je gasten. Wil je grootser, in onze ruime theaterzaal... inclusief jouw favoriete dj of band op het podium.

Lekker eten en drinken

Op jouw feest mag het jouw gasten natuurlijk aan niets ontbreken. Wij ontzorgen je helemaal en bieden allerlei culinaire mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen. Denk bijvoorbeeld aan een koffietafel of high tea. En aan gezellig borrelen met een hapje. Maar ook aan uitgebreid tafelen met een grand buffet of gangendiner. Ons Theatercafe, de Orangerie en restaurant De Heerlijkheid bieden alle drie verschillende variaties op eten, drinken en genieten.

Ons topteam verrast je graag met verschillende concepten. Loop gerust eens binnen, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.