Zakelijk

Op zoek naar een flexplek, ontmoetingsplek of vergaderlocatie in Boxmeer? Hier zit je goed! Bel ons vooral om direct te reserveren. 

Ons sfeervolle café of de lichte orangerie biedt voor de flexers overigens een vrij toegankelijke plek om te werken, met altijd een stopcontact in de buurt, goede koffie en natuurlijk internet! De Weijer is gelegen aan het Weijerplein met ruime (gratis) parkeergelegenheid. 

Vergaderen

We hebben vergaderruimtes in verschillende soorten, maten en smaken vanaf 10 euro per uur. Van hip tot design-zakelijk. We denken graag mee wat jou het beste past. Daarnaast biedt de theaterzaal alle faciliteiten om een kwalitatief congres te organiseren tot 180 personen en ook de kapel of gouden Weijerzaal zijn absoluut unieke locaties voor die inspirerende spreker of boeiende masterclass. 

Arrangementen 

Natuurlijk bieden we alle mogelijkheden om jouw vergaderaars, collega's of brainstormers in de pauzes te voorzien van een lekkere lunch of gekke snack. Zie hieronder voor onze vergaderarrangementen vanaf €10,50 per persoon. We denken ook graag mee over een afsluitende borrel of heerlijk diner(buffet). 

Een vergaderarrangement is altijd inclusief:

  • Gebruik led screen TV voor presentaties
  • Gebruik flip-over met stiften
  • Pennen, papier en mintjes op tafel
  • Onbeperkt koffie, thee en ijswater geserveerd met een huisgemaakt koffiegarnituur in de ochtend

Lunch 

Voor jouw belangrijkste gasten bieden we ook een heerlijke twee-gangen zakelijke lunch uit de verfijnde Franse keuken van onze ambitieuze chef. Op wens serveren wij binnen 45 minuten. De lunch wordt in stijl afgerond met koffie of thee en een mooie friandise voor slechts €25,-. Voor reserveringen in ons restaurant en speciale wensen kun je ons telefonisch bereiken op 0485-574919 of hier direct online reserveren. 

Bedrijfsuitjes 

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om bij ons een leuk en origineel bedrijfsuitje te boeken. Je kunt ons bios (inclusief film) al boeken voor €500,- totaal. Of wat dacht je van avontuurlijke sightseeing met een originele Segway? Vanaf 6 personen kun je een geheel verzorgde tour boeken voor €42,50 per persoon, check: www.segwayboxmeer.nl

Daarnaast beschikt De Weijer over een professionele kookstudio. Perfect voor een leuke workshop! All-in al vanaf €65,- per persoon. 

Voor de creatievelingen hebben wij ook van alles in huis. Zangles in het theater, een maffe circusworkshop, los op een djembé of juist kunstzinnig kliederen in onze atelierruimte? Kan allemaal.

Mocht je liever in actie komen, je hebt de beschikking over verschillende (sport)zalen, twee jeu de boules banen en bovendien een park aan de achterzijde. Voor een sportief bedrijfsuitje kun je dus ook absoluut terecht. Denk eens aan een Bootcamp, Boksclinic, Tai Chi of salsaworkshop. 

"Dank voor alle inzet en goede zorgen tijdens onze inspiratiesessie: complimenten! De sessie ging over klantgerichtheid en verwachtingen overtreffen en dit hebben jullie wederom gedaan"
M. Hoesen (Online Consultant voor Adecco)