Zakelijk

Op zoek naar een flexplek, ontmoetingsplek of vergaderlocatie in Boxmeer? Hier zit je goed!
De orangerie biedt een fijne en lichte plek om te werken, met altijd een stopcontact in de buurt, hetzelfde geldt voor ons sfeervolle café. Natuurlijk voorzien we in gratis internet en De Weijer is gelegen aan het Weijerplein met ruime (gratis) parkeergelegenheid. 

Ook belangrijk! We serveren hele fijne koffie en dito lunch. 

Vergaderen

We hebben vergaderruimtes in verschillende soorten, maten en smaken. Van hip tot design-zakelijk. En altijd inspirerend. We denken graag mee wat jou het beste past. Daarnaast biedt de theaterzaal alle faciliteiten om een kwalitatief congres te organiseren en ook de kapel of gouden Weijerzaal zijn absoluut unieke locaties voor die inspirerende spreker of boeiende masterclass. 

Een vergaderarrangement is altijd inclusief:

  • Gebruik led screen TV voor presentaties
  • Gebruik flip-over met stiften
  • Pennen, papier en mintjes op tafel
  • Onbeperkt koffie, thee en ijswater geserveerd met een huisgemaakt koffiegarnituur in de ochtend

Arrangementen 

Natuurlijk bieden we alle mogelijkheden om jouw vergaderaars, collega's of brainstormers in de pauzes te voorzien van een lekkere lunch of gekke snack. Zie hieronder voor onze luncharrangementen. We denken ook graag mee over een afsluitende borrel of heerlijk diner(buffet). 

Lunch 

Voor jouw belangrijkste gasten bieden we ook een heerlijke twee-gangen zakelijke lunch uit de verfijnde Franse keuken van onze ambitieuze chef. Op wens serveren wij binnen 45 minuten. De lunch wordt in stijl afgerond met koffie of thee en een mooie friandise. Voor reserveringen in restaurant De Heerlijkheid en speciale wensen kun je ons bereiken op 0485-574919 of hier direct online reserveren. 

Bedrijfsuitjes 

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om bij ons een leuk en origineel bedrijfsuitje te boeken. Wat dacht je van avontuurlijke sightseeing met een originele Segway? Voor slechts €42,50 kun je 75 minuten kennis maken met de segway en de mooie omgeving van Boxmeer. Daarnaast is er vanaf 5 personen een geheel verzorgde Segway tour te boeken.

Daarnaast beschikt De Weijer over een professionele kookstudio. Perfect voor een leuke workshop! Onderaan vind je de mogelijheden en prijzen. 

Voor de creatievelingen hebben wij ook van alles in huis. Zangles in het theater, een maffe circusworkshop, los op een djembé of juist kunstzinnig kliederen in onze atelierruimte? Kan allemaal.

Mocht je liever in actie komen, je hebt de beschikking over verschillende (sport)zalen, twee jeu de boules banen en bovendien een park aan de achterzijde. Voor een sportief bedrijfsuitje kun je dus ook absoluut terecht. Denk eens aan een Bootcamp, Boksclinic, Tai Chi of salsaworkshop. 

"Dank voor alle inzet en goede zorgen tijdens onze inspiratiesessie: complimenten! De sessie ging over klantgerichtheid en verwachtingen overtreffen en dit hebben jullie wederom gedaan"
M. Hoesen (Online Consultant voor Adecco)