Zakelijk en huren

Op zoek naar katoorruimte, een flexplek, ontmoetingsplek of vergaderlocatie in Boxmeer? Hier zit je goed! Bel ons vooral om direct te reserveren of de mogelijkheden van huren te bespreken. 

Overigens biedt ons sfeervolle café of de lichte orangerie een vrij toegankelijke plek aan flexers om te werken. Met altijd een stopcontact in de buurt, goede koffie en natuurlijk internet! De Weijer ligt aan het Weijerplein met ruime (gratis) parkeergelegenheid. 

Kantoorruimte huren

De Weijer is de ideale locatie voor het vestigen van je bedrijf. Representatief, centraal gelegen, flexibel. Sluit je aan bij onze andere zakelijke huurders, zoals Het Wetshuys, Mee, Sociom, BiblioPlus, CAVE!, ECCE, Eerste Verdieping, Raetgever, Rosato en anderen.

Vergaderen

We hebben vergaderruimtes in verschillende soorten, maten en smaken vanaf 10 euro per uur. Van hip tot design-zakelijk. We denken graag mee wat jou het beste past. Daarnaast biedt de theaterzaal alle faciliteiten om een kwalitatief congres te organiseren tot 180 personen en ook de kapel of gouden Weijerzaal zijn absoluut unieke locaties voor die inspirerende spreker of boeiende masterclass. 

Arrangementen 

Natuurlijk bieden we alle mogelijkheden om jouw vergaderaars, collega's of brainstormers in de pauzes te voorzien van een lekkere lunch of gekke snack. Zie hieronder voor onze vergaderarrangementen vanaf €10,50 per persoon. We denken ook graag mee over een afsluitende borrel of heerlijk diner(buffet). 

Een vergaderarrangement is altijd inclusief:

  • Gebruik led screen TV voor presentaties
  • Gebruik flip-over met stiften
  • Pennen, papier en mintjes op tafel
  • Onbeperkt koffie, thee en ijswater geserveerd met een huisgemaakt koffiegarnituur in de ochtend

Lunch 

Ook aan de inwendige mens moet goed verzorgd worden. Een belangrijk rustpunt in iedere meeting. Voor jouw belangrijkste gasten bieden we heerlijke lunches aan, van eenvoudig tot exclusief, vaak in samnewerking met externe partijen.

Bedrijfsuitjes 

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om bij ons een leuk en origineel bedrijfsuitje te boeken. Je kunt onze theaterzaal boeken voor presentaties, besloten evenementen of als bioscoop.

Daarnaast beschikt De Weijer over een professionele kookstudio. Perfect voor een leuke workshop! Neem contact op voor de voorwaarden.

Voor de creatievelingen hebben wij ook van alles in huis. Zangles in het theater, een maffe circusworkshop, los op een djembé of juist kunstzinnig kliederen in onze atelierruimte? Kan allemaal.

Mocht je liever in actie komen, je hebt de beschikking over verschillende (sport)zalen, twee jeu de boules banen en bovendien een park aan de achterzijde. Voor een sportief bedrijfsuitje kun je dus ook absoluut terecht. Denk eens aan een Bootcamp, Boksclinic, Tai Chi of salsaworkshop. 

"Dank voor alle inzet en goede zorgen tijdens onze inspiratiesessie: complimenten! De sessie ging over klantgerichtheid en verwachtingen overtreffen en dit hebben jullie wederom gedaan"
M. Hoesen (Online Consultant voor Adecco)