VR 24 MEI 2024

Hillbilly Moonshiners Mumford & Sons

Hillbilly Moonshiners play Mumford & Sons

‘Sigh No More Sessions’

"In 2009 bracht de Britse folk band Mumford & Sons het debuutalbum ‘Sigh No More’ uit, met daarop singles als ‘The Cave’, ‘Little Lion Man’ en ‘White Blank Page’. Het album was de internationale doorbraak van de band die later tot het kleine rijtje mega-acts toe zou treden dat de wereld rijk is.

Vijftien jaar later brengen The Hillbilly Moonshiners het album integraal naar de Nederlandse theaters. The Hillbilly Moonshiners spelen al enkele jaren op grote festivals hun Mumford & Sons tribute show waarbij ze de zo karakteristieke sound van de band feilloos benaderen.

Nu brengen ze het meest akoestische album van Mumford & Sons naar de theaters - daar waar het uitstekend tot zijn recht komt – in een mooie speciaal voor theater vorm gegeven show.  

The Hillbilly Moonshiners is een toonaangevende Nederlandse festivals band

Met meer dan 400 shows door heel Europa achter de kiezen is The Hillbilly Moonshiners uitgegroeid tot een graag geziene gast op de internationale podia en festivals. Zo speelde de band meerdere malen op het Sziget Festival in Budapest, Hongarije en in de Megatent van de Zwarte Cross, Paaspop, Huntenpop, Dauwpop, Nirwana Tuinfeest, Dicky Woodstock,  etc...

Tickets kopen
Datum Vrijdag 24 mei 2024
Prijs (regulier) € 24,50
Prijs (vriendenpas kaartsoort) € 22,05
Aanvang voorstelling 20:15